×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Burgemeester Hamburg op audiëntie in Zweden

  Ontvangst door kroonprinses Victoria en prins Daniel

  Burgemeester Hamburg op audiëntie in Zweden

  In het koninklijk paleis in Stockholm ontvingen kroonprinses Victoria van Zweden en prins Daniel dinsdag burgemeester Olaf Scholz van Hamburg. De burgervader van de Duitse Hanzestad bracht dinsdag een kort bezoek aan de Zweedse hoofdstad.


  De focus van de trip naar Stockholm ligt op stedelijke ontwikkeling, onderwijs en milieu. Stockholm was net als Hamburg Groene Hoofdstad van Europa. Scholz woonde lezingen bij en bezocht belangrijke stedelijke ontwikkelingsprojecten. Er reisde ook een delegatie mee uit het bedrijfsleven, wetenschap en politiek.

  Kroonprinses Victoria en Scholz kennen elkaar, eind januari waren Victoria en prins Daniel op bezoek in Hamburg, tijdens hun tweedaagse reis door Duitsland. Volgens de Duitse krant Bild had de kroonprinses dinsdag drie kwartier uitgetrokken voor het bezoek van de burgemeester. Dinsdagavond volgt nog een receptie in de residentie van de Duitse ambassadeur in Zweden, Harald Kindermann.

  20 mei 2014 - 17:24