×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Baby Leonore voor het eerst in Zweden

  Dochter Madeleine wordt zondag gedoopt

  Baby Leonore voor het eerst in Zweden

  Prinses Madeleine van Zweden en haar echtgenoot Christopher O'Neill zijn met hun dochter Leonore geland op vliegveld Arlanda bij Stockholm, weet The Local. Het gezin bezoekt het land vanwege de doop van het prinsesje op zondag.


  Tijdens het bezoek zijn er wel meer feestelijke gebeurtenissen. Zo vieren de prinses en haar man zondag het eerste jubileum van hun trouwdag. Daarnaast is vrijdag een nationale feestdag in het Scandinavische land.

  Leonore, die op 20 februari werd geboren, wordt zondag om 12:00 uur gedoopt in de kerk bij de koninklijke residentie Drottningholm. Na de doop, die wordt geleid door aartsbisschop Anders Wejryd, is er een receptie voor 160 gasten en aansluitend een lunch voor 100 genodigden.

  3 juni 2014 - 10:31