×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Allereerste foto prins Gabriel

  Allereerste foto prins Gabriel

  Het Zweedse hof heeft dinsdag een nieuwe foto vrijgegeven van de pasgeboren prins Gabriel. Op het plaatje, die geschoten is door zijn vader prins Carl Philip, is het jongetje vijf dagen oud en ligt hij vredig te slapen.


  Gabriel, de tweede zoon van Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia, kwam donderdag ter wereld in het Danderyd-ziekenhuis in Stockholm. Vrijdag werd er al een eerste foto gedeeld maar daar was het prinsje maar nauwelijks op te zien. Het kereltje lag toen verscholen onder een dekentje in een autostoeltje.

   

  5 september 2017 - 17:19