5x de kraagjes van koningin Silvia

Haar dochter – en kroonprinses – Victoria heeft de goede smaak voor mode van geen vreemde. Koningin Silvia van Zweden weet hoe ze een outfit moet ‘rocken’. We kijken naar haar kekke kraagjes van de afgelopen tijd.

De mooie en sympathieke vorstin (76) is meer dan ooit ‘in beeld’. Samen met echtgenoot Carl Gustaf vergadert, belt en bespreekt ze online heel wat af. Beiden zijn beschermvrouwe- en -heer van verschillende stichtingen en goede doelen, naast andere officiële taken die horen bij hun koningin- en koningschap. En dus gebeurt een flink deel nu thuis, met de pc, tablet of zelfs smartphone.

Het levert tevens mooie plaatjes op van deze Zweedse royals zónder winterjas met dikke sjaals om de nek. Oftewel: we kunnen extra goed meegenieten van hun outfits. In het geval van Silvia valt op dat ze regelmatig kiest voor blouses, jasjes of tops met opvallend mooie kraagjes. Dus die hebben we eens verzameld voor je!

Helemaal ‘on trend’, met dit paars-grijzige mantelpakje. Chic en toch heel benaderbaar.

Silvia Kraagje 1

Is het Chanel of zou het voor haar ontworpen zijn? Een kek jasje met prachtige blouse eronder. En let ook even op deze mooie thuiswerkplek. Op deze foto nog beter te zien dan op de vorige. Een mantel, tegeltjes met goud, kaarsen en een echte paleisstoel…

Silvia Kraagje 2

Classy in gebroken wit. Wederom hooggesloten, maar hierna komt juist een ‘open hals’, ook leuk om te zien.

Silvia Kraagje 3

Opstaande kraag meets va-va-voom!-halslijn. Wauw, wat een mooie kleur paars. Silvia kan het prima hebben en draagt het trots.

Silvia Kraagje 4

En wat dacht je van deze fashionable outfit?! Een mooie om deze serie mee af te sluiten: traditionele Zweedse klederdracht. Iets waar de Zweedse royals zich met liefde insteken, om het begin van de zomer(vakantie) te markeren. Mooie kraag in de vorm van een halsdoek, toch?

Silvia Kraagje 5

LEES OOK:

4x Charlene in haar badpak

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @kungahuset