Norway Royals

5 leuke foto’s van jarige kroonprins Haakon

Haakon is de jarige job. 48 kaarsjes voor hem vandaag! Aanleiding genoeg om een paar gezellige kiekjes van de Noorse kroonprins met jullie te delen. Gefeliciteerd, Haakon!

De goedlachse Noor nam in de afgelopen jaren al vaak waar voor zijn vader. Zittend koning Harald kampt met fikse gezondheidsproblemen en is soms wat langer uit de roulatie. Je weet misschien dat Haakons eigen vrouw, Mette-Marit, ook lijdt aan een ziekte. Dat betreft longfibrose, een ziektebeeld waarbij de longen steeds minder goed in staat zijn zuurstof op te nemen. In de eerste maanden van de pandemie, waren zij en Haakon dan ook zeer waakzaam. Ze gingen alleen naar buiten als dat niet anders kon.

Toch valt op dat het koppel doorgaans zo straalt. Ze lachen graag samen en zetten de schouders eronder, als ze ergens op (werk)bezoek zijn en kunnen helpen. Mette-Marit en Haakon zijn samen ouders van dochter Ingrid Alexandra (17) en zoon Sverre Magnus (15). Mette-Marit heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie, Marius.

Tijd om de jarige in het zonnetje te zetten! Dat doen we met deze 5 leuke, vrolijke foto’s!

Druk aan het werk en strak in het pak, maar daar is-ie weer: de glimlach!

Haakon 1

Samen met Mette-Marit een lintje doorknippen. Gezelligheid, zeker met een zonnetje erbij.

Mette Marit En Haakon Knippen Lintje

Deze foto werd vorig jaar op zijn verjaardag gedeeld door het Noorse hof. Het kiekje maakte onderdeel uit van een zomerfotoshoot, waar ook de rest van het gezin bij voorbij kwam.

Haakon 3

Hier mocht de kroonprins een nieuwe bieb openen. Feestelijk, zo tussen de ronddwarrelende confetti.

Haakon 2

En een leuke familiefoto tot besluit. Hoe kun je nu niet van dit gezin houden? Ook koning Harald, koningin Sonja en Marius zijn van de partij.

Haakon 4

LEES OOK:

Leuk: 3 minder bekende prinsessen in beeld

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detnorskekongehus