×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 3500 kindertekeningen voor koning en koningin van Noorwegen

  In het kader van de nationale feestdag verrast met de kunstwerkjes

  3500 kindertekeningen voor koning en koningin van Noorwegen

  Op 17 mei viert Noorwegen altijd groot feest. Dit jaar ging dat in aangepaste vorm nog een klein beetje door. Wat niet kon, is het zwaaien naar de duizenden schoolkinderen die normaal gesproken langs het balkon lopen op de feestdag.


  In plaats daarvan werd iets anders bedacht. De kinderen maakten een mooie tekening voor de koning en koningin. Die werden verzameld en onlangs aangeboden aan het paar. Op het Instagram-account van het Noorse koningshuis zijn 8 tekeningen in het zonnetje gezet. Harald en Sonja vinden alle toegestuurde kunstwerken “fantastisch”, zo laten ze weten.

  Lees ook:

  De nationale feestdag van het land ging afgelopen zondag in een versoberde vorm door. Een groot deel van het programma dat de Noorse royals afwikkelden, was geheim gehouden. Dit om te voorkomen dat grote groepen mensen alsnog samen kwamen, zoals in de buurt van het paleis.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @detnorskekongehus

  19 mei 2020 - 11:16