Meghan (2)

Zijn Meghan, Archie en Lilibet in Engeland?

Harry is in Londen voor een rechtszaak tegen een aantal kranten. Is hij alleen? Of is de rest van de familie meegereisd?

Het bezoek van Harry kwam als een totale verrassing. Kwade tongen beweren dat hij juist nu in Londen is, omdat vader Charles eigenlijk in Frankrijk zou zijn voor een staatsbezoek.

Dat ging niet door vanwege rellen, maar Charles drukt nog steeds zijn snor. Net als William, die met vrouw en kinderen paasvakantie viert, en dus geen kans ziet voor een ontmoeting.

Eerste keer

Voor Harry is het de eerste keer dat hij terug is op Brits grondgebied na het verschijnen van zijn boek Spare. De laatste keer hiervoor was in september, voor de begrafenis van Elizabeth.

Meghan was er destijds bij, en de vraag is of ze opnieuw mee is mo hem te ondersteunen. En zo ja, of ze dan de kinderen Archie en Lilibet bij zich heeft?

Veiligheid

Het kan zijn dat die voor de veiligheid in de States zijn achtergebleven. Harry vindt het te gevaarlijk in Engeland, nu zijn beveiliging is teruggeschroefd. Dat zou ook een reden kunnen worden om verstek te laten gaan bij de kroning op 6 mei.

Leestip

BESTEL HIER

People Magazine

#Royaltynl