×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima dineren voluit in Tokyo

  Een galadiner en cultureel programma

  Willem-Alexander en Máxima dineren voluit in Tokyo

  De festiviteiten rondom de intronisatie van de Japanse keizer Naruhito zetten zich nog even voort. Na het grote galabanket van de keizer in het Keizerlijk Paleis dinsdag doet premier Shinzo Abe het een dag later dunnetjes over.

  Alle genodigden krijgen in een hotel in Tokio een galadiner aangeboden, waarna een cultureel programma volgt. Eerder op de dag stond voor de koninklijke gasten al een theefeest op het programma in de keizerlijke residentie Akasaka. Onder de genodigden zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima, die ook getuige waren van de ceremonie waarbij de keizer officieel proclameerde dat hij de troon heeft aanvaard.

  Na deze twee diners is de marathon nog niet voorbij. Op 25, 29 en 31 oktober worden ook nog een Kyoen-no-gi, galabanket in het Japans, gehouden.

  23 oktober 2019 - 14:39