Nicolae Van Roemenië Met Vrouw Screenshot Instagram Februari 2021

Wat een bijzondere klederdrachtfoto uit Roemenië

‘Dank u, Heer!’ schrijft de Roemeense prins Nicolae bij deze bijzondere foto. Niet helemaal duidelijk is of er een kerkdienst is bezocht, maar het lijkt een religieuze aangelegenheid.

De prins en zijn vrouw, Alina Maria, delen de laatste tijd vaker leuke kiekjes. Ze zijn afgelopen november de trotse ouders geworden van een eerste kindje, dochter Maria Alexandra. Wellicht halen ze er plezier uit om beelden van hun kleine én zichzelf met de wereld te delen. Wij kunnen het in ieder geval zeer waarderen, want het Roemeense koningshuis is doorgaans niet ontzettend ‘delerig’. Tante van Nicolae, Margareta, is officieel ‘kroonbewaarster’ van het land, na het overlijden van haar vader nam zij niet de titel koningin aan. Zij en neefje-lief staan echter niet op goede voet met elkaar.

Zelfs met zijn eigen moeder – de jongere zus van Margareta – heeft Nicolae een verstoorde relatie. Een en ander vindt zijn oorsprong in gebeurtenissen uit het verleden. Zo kon het ook bestaan dat bij de doop van de kleine Maria Alexandra onlangs geen familie van hem, maar slechts familie van zijn vrouw Alina Maria aanwezig was. De aanleiding voor onderstaande foto – met één en al traditionele Roemeense klederdracht – is ons niet helemaal bekend, maar het lijkt op een kerkdienst, gezien Nicolaes woorden erbij: ‘Een ontmoeting waar ik van genoten heb! Dank u, Heer, en anderen!’

Nicoae En Alina Maria Roemenië Screenshot Instagram Februari 2021

LEES OOK:

Fijne plaatjes: Máxima met haar dochters

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @nicolaealromaniei

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen