×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Thaise prinses aan vinger geopereerd

  Sirindhorn is momenteel belangrijkste Thaise royal, haar broer is nog in Duitsland

  Thaise prinses aan vinger geopereerd

  Koning Rama X (ook: Vajiralongkorn) verblijft nog altijd op skivakantie in Duitsland, terwijl in zijn thuisland Corona ook om zich heen grijpt.


  Sirindhorn is over een paar dagen jarig, op 2 april wordt ze 65. Ze is sinds zaterdag opgenomen in het ziekenhuis om aan haar rechter middelvinger geopereerd te worden. De prinses had al langere tijd last van de vinger en fysiotherapie hielp niet.

  Lees ook:

  De verwachting is dat ze snel weer naar huis mag. En dat lijkt nu ook wel nodig. Haar broer, de koning, is van plan nog even te blijven vakantie-vieren in Duitsland. Waar hij al enige tijd verblijft, met zijn hele gevolg. Dit maakt de prinses nu de belangrijkste royal die nog gewoon in Thailand is, onder meer om leiding te geven in de Corona-crisis.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  30 maart 2020 - 11:19