×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Thaise oud-premier benadrukt trouw aan koning

  Thaksin Shinawatra mengt zich in discussie over zijn band met koningshuis

  Thaise oud-premier benadrukt trouw aan koning

  De Thaise oud-premier Thaksin Shinawatra benadrukt op Facebook dat hij trouw is aan koning Bhumibol Adulyadej, in tegenstelling tot wat demonstranten beweren. Thaksin zegt dat hij zich nog nooit negatief over de koninklijke familie heeft uitgelaten, meldt Bangkok Post.


  Thailand is al wekenlang het toneel van massale protesten tegen de regering van Yingluck Shinawatra, de zus van Thaksin. De betogers beschuldigen hem ervan niet loyaal te zijn aan Bhumibol, de langst regerende monarch ter wereld. Thaksin ontkent dat met klem. De 64-jarige zakenman claimt dat hij meerdere malen heeft ervaren hoe vriendelijk en fatsoenlijk de koninklijke familie van Thailand is.

  "Jullie mogen me haten of van me houden. Dat is niet aan mij", schrijft Thaksin op zijn Facebookpagina. De oud-premier mijdt Thailand omdat daar diverse strafzaken tegen hem lopen. "Maar geloof alsjeblieft niet wat de mensen zeggen die door middel van leugens en bedrog aan de macht proberen te komen."

  9 december 2013 - 14:55