×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Thaise koning waarschijnlijk alweer terug naar vakantiehotel Duitsland

  Na een bliksembezoek aan Bangkok wederom vakantie-vieren

  Thaise koning waarschijnlijk alweer terug naar vakantiehotel Duitsland

  De Thaise koning Vajiralongkorn trekt aardig wat aandacht naar zijn persoon deze weken. Hij verbleef wekenlang met zijn hele gevolg in een luxe hotel in het Duitse Beieren, om vervolgens voor slechts een etmaal terug naar Thailand te gaan.


  Dit in het kader van Chakri-dag, een feestdag in het land. Na de feestelijkheden kreeg de koning – samen met zijn vrouw, koningin Suthida – nog een flitsbezoek van een aantal artsen. Ze werden getest op corona en bleken niet besmet.

  Ingewijden melden dat de koning en koningin hierna rechtstreeks terugvlogen naar respectievelijk Duitsland en Zwitserland. Vajiralongkorn en zijn vrouw leven apart. Zij in een hotel in de Zwitserse plaats Engelberg. En hij in een luxe 4-sterren-hotel in skigebied Garmisch-Partenkirchen, Duitsland. En daar houdt het niet bij op, de koning heeft een hele entourage bij zich. Waaronder ook speciaal geselecteerde minnaressen.

  Lees ook:

  De vakantie-keuzes van de koning kwamen hem op verbazing en commentaar te staan. Veel mensen vroegen zich af waarom hij de coronacrisis niet probeert te bezweren in eigen land.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  7 april 2020 - 10:29