Thaise koning waarschijnlijk alweer terug naar vakantiehotel Duitsland

De Thaise koning Vajiralongkorn trekt aardig wat aandacht naar zijn persoon deze weken. Hij verbleef wekenlang met zijn hele gevolg in een luxe hotel in het Duitse Beieren, om vervolgens voor slechts een etmaal terug naar Thailand te gaan.

Dit in het kader van Chakri-dag, een feestdag in het land. Na de feestelijkheden kreeg de koning – samen met zijn vrouw, koningin Suthida – nog een flitsbezoek van een aantal artsen. Ze werden getest op corona en bleken niet besmet.

Ingewijden melden dat de koning en koningin hierna rechtstreeks terugvlogen naar respectievelijk Duitsland en Zwitserland. Vajiralongkorn en zijn vrouw leven apart. Zij in een hotel in de Zwitserse plaats Engelberg. En hij in een luxe 4-sterren-hotel in skigebied Garmisch-Partenkirchen, Duitsland. En daar houdt het niet bij op, de koning heeft een hele entourage bij zich. Waaronder ook speciaal geselecteerde minnaressen.

Lees ook:

De vakantie-keuzes van de koning kwamen hem op verbazing en commentaar te staan. Veel mensen vroegen zich af waarom hij de coronacrisis niet probeert te bezweren in eigen land.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen