Frederik Met Bouwhelm

Te leuk om niet te delen: royals met een bouwhelm op

Van Frederik van Denemarken tot een oude foto van Diana, ze komen allemaal voorbij. Meestal op werkbezoek en daarbij is (extra) veiligheid soms nu eenmaal geboden.

Bij een bouwhelm denk je wellicht niet direct aan een fashion statement of de nieuwste trend in modeland, maar dat hoeft ook niet. Veiligheid is het sleutelwoord, al zul je alsnog menig royal spotten die de helm nét niet helemaal correct draagt. We hebben een aantal prachtige foto’s van royals die een bouwhelm dragen voor je verzameld. Wie weet… wordt het onverwacht tóch nog eens een ‘ding’!

Diana legde 30 jaar geleden symbolisch de eerste steen voor een nieuwe vleugel in een ziekenhuis. Natuurlijk mocht de bouwhelm niet ontbreken.

Diana Bouwhelm

Willem-Alexander tijdens een bezoek aan de Marker Wadden. Met het zonnetje erbij, koos hij ook maar voor een degelijke zonnebril.

Willem Alexander Met Bouwhelm Anp

Kroonprins Frederik, van Denemarken, bezoekt een nieuw gedeelte van een warmtekrachtcentrale. Staat hem eigenlijk best goed, die helm.

Frederik Met Bouwhelm

En ook Daniel Westling, de man van de Zweedse kroonprinses Victoria, draagt zo’n helm prima. Hier nam hij een kijkje bij een energiecentrale.

Daniel Westling Met Bouwhelm

En Kate en William bezochten samen een nieuwe brug, de Northern Spire. Naast bouwhelmen óók fluorescerende hesjes. Leuk stel zo!

Kate En William Met Bouwhelm

LEES OOK:

Lijstje: royals die eerder getrouwd zijn geweest

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kensingtonroyal, @detdanskekongehus, @kungahuset, ANP, HELLO!

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen