×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sheikha Moza bekijkt collectie Mauritshuis

  Sheikha Moza bekijkt collectie Mauritshuis

  Sheikha Moza bint Nasser heeft tijdens haar bezoek aan Nederland de tijd genomen voor het Mauritshuis. De echtgenote van de vorige emir van Qatar plaatste op Instagram foto’s van haar bezoek aan het Haagse museum.


  Moza nam uitgebreid de tijd voor enkele bekende kunstwerken die in het Mauritshuis hangen. Zo bekeek ze het Meisje met de parel van Johannes Vermeer en Rembrandt van Rijns Zelfportret. Op Instagram noemde Moza het museum “een van de belangrijkste verzamelplaatsen van erfgoed in Nederland”.

  De tweede echtgenote van de emir-vader van Qatar is in Nederland voor het internationale seminar Law, Education and the SDG’s, dat vrijdag plaatsvond in Den Haag. Moza woonde het symposium over onderwijs in conflictsituaties bij als oprichtster van de stichting Education Above All. De sheikha, die ook pleitbezorger van de VN ontwikkelingsdoelen is, hield een keynote speech. Ook koningin Máxima woonde het seminar bij.

  #فن #لاهاي #هولندا #art #hague #Netherlands

  Een bericht gedeeld door Moza bint Nasser (@mozabintnasser) op

  21 mei 2017 - 14:18