sarah ferguson

Sarah Ferguson kijkt op tv naar de kroning van Charles

Sarah Ferguson is op 6 mei een van de miljoenen mensen die thuis op tv naar de kroning van Charles kijkt. En dit is waarom…

Wie had kunnen denken, bij het zien van deze lieve foto, dat alles zo anders zou lopen? Sarah Ferguson en Diana Spencer waren schoonzusjes. Twee opvallende vrouwen die jaren lang de roddelbladen domineerden. Elke stap die ze deden werd vastgelegd. Twee lachende jonge vrouwen die verliefd werden op twee broers.

Kroning Charles

Een van die twee broers wordt op 6 mei gekroond. En voor dat plechtige moment zijn tweeduizend mensen uitgenodigd. Sarah Ferguson, nu 63 jaar, staat niet op die lijst. Haar ex-man prins Andrew en hun twee dochters, Eugenie en Beatrice, staan wel op de lijst met genodigden.

Voor Sarah zal het zien van de ceremonie in Westminster Abbey veel herinneringen boven brengen. Ze trouwde er met Andrew op 23 juli 1986, in een jurk met 153.000 parels en diamanten. Nu zit ze, waarschijnlijk. samen met de honden van Elizabeth, Muick en Sandy, voor de televisie. In een interview vertelde ze onlangs dat ze een kopje thee en wat sandwiches erbij heeft.

Buckingham

Heel zielig hoeven we haar niet te vinden. Want Sarah kent Charles en Camilla al bijna een leven lang en de verstandhouding tussen hen is volgens insiders heel goed. Na de ceremonie is de hertogin van York er dan ook gewoon bij, op Buckingham Palace. Het zal ons niet verbazen als Sarah tijdens de receptie en het diner sappige details heeft over de ceremonie. Want als een van de weinige aanwezigen in de familie heeft zij alle commentaren op tv kunnen horen.

Tekst Royaltynl, bron PointdeVue, beeld GettyImages

Tip van de redactie

fitbit
BESTEL HIER