Royals in zwart: 7x de tofste foto’s

Dat royals doorgaans een redelijk gevulde portemonnee en daarmee ook een royale garderobe hebben, is een feit. Maar iedereen heeft zo een eigen kijk op stijl en kleurgebruik. Wij nemen je in deze serie mee langs de kleuren rood, geel, roze, blauw en zwart: royals in kleur.

Zakelijk en stemmig. Maar ook zó elegant en goed te combineren met andere kleuren. Vandaag zoomen we – voor het laatste deel in onze serie Royals In Kleur – in op zwart.

Een zomerse blouseje met prachtige gouden accenten voor Sarah Ferguson.

Zwart 1

Niet alleen matching zwarte outfits, maar ook een classy zwart-wit-foto voor Bernhard junior en zijn dochter Isabella.

Zwart 2

Meghan in een wijduitlopende avondjurk. Een ceintuur in dezelfde stof en dessin om haar middel en natuurlijk is de clutch ook zwart.

Zwart 3

Margriet gaat voor de klassieke combi: een zwarte blazer met een witte blouse.

Zwart 4

De officiële persfoto die voor Alexia’s verjaardag werd gemaakt is en blijft een plaatje. En zij ook, in haar midi-jurk met driekwart mouwen, van zwarte velvet en met simpele tailleband.

Zwart 5

Kate rockt deze winterjurk met glitterdraad. De contrasterende knoopjes geven het de speelse touch die de outfit afmaakt.

Zwart 6

En we sluiten af met Caroline van Monaco. Vooruit, net zo veel wit als zwart, maar te modieus om niet te delen. Tof patroon, bijzondere choker-achtige hals en genoeg bling om in elk geval een paar paparazzi te doen duizelen.

Zwart 7

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @sarahferguson15, @bernhardvanoranje, @sussexroyal, @koninklijkhuis, @kensingtonroyal, @monacoprincelyfamily