Royals in rood: 7x de tofste foto’s

Dat royals doorgaans een redelijk gevulde portemonnee en daarmee ook een royale garderobe hebben, is een feit. Maar iedereen heeft zo een eigen kijk op stijl en kleurgebruik. Wij nemen je in deze serie mee langs de kleuren rood, geel, roze, blauw en zwart: royals in kleur.

Royals in rood. Kleur van de liefde, de passie, voor veel landen een kleur die terugkomt in de vlag. Hoe passen de royals het toe, deze niet-in-een-hoekje-te-verstoppen knalkleur?

 

 

 

 

 

 

 

1. Prins William trouwde in zijn militaire kostuum: onberispelijk rood.

2. Je kunt sportieveling Pieter-Christiaan bijna uittekenen in hardloopschoenen en -kleding. Hier een vochtabsorberend rood shirtje.

3. Mooi rood is niet lelijk: Camilla speecht, in een elegante jurk met subtiele inkeping in de halslijn en statige schouders.

Lees ook:

4. Eloise koos afgelopen Kerst voor prachtig rood. Mét form-fitting glitterbroek eronder en natuurlijk een kek tasje.

5. Kitty Spencer – het nichtje van Diana – is beeldschoon in deze rode, satijnen galajurk. Maar waarschijnlijk staat werkelijk iedere kleur haar goed.

6. Casual, chic, trendy of volledig opgedirkt: Kate kan alles hebben. Hier draagt ze een rode kabeltrui op werkbezoek in Ierland, tijdens een potje hurling (een soort veldhockey, met een kortere stick).

7. Onze eigen Máxima is ook niet bang voor kleur. Hier straalt ze in een lange jurk met florale print en een zwarte tailleriem.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kensingtonroyal, @pcvanoranje, @clarencehouse, @eloisevanoranje, @kitty.spencer, @koninklijkhuis