×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royals in geel: 7x de tofste foto’s

  Ieder weekend een andere themakleur, kijk je mee?

  Royals in geel: 7x de tofste foto’s

  Dat royals doorgaans een redelijk gevulde portemonnee en daarmee ook een royale garderobe hebben, is een feit. Maar iedereen heeft zo een eigen kijk op stijl en kleurgebruik. Wij nemen je in deze serie mee langs de kleuren rood, geel, roze, blauw en zwart: royals in kleur.


  Geel. De kleur van zonnebloemen, Paastafels, narcissen en … royal outfits. We verzamelden de mooiste, opvallendste en chicste plaatjes van royals in het geel voor je.

   

  1. Elizabeth in zachtgeel, samen met Charles bij een ‘flower show’.

  2. Sarah Ferguson en dochter Eugenie in een onvervalste throwback. Sarah koos voor een colbertje met schoudervulling en strependessin.

  3. Pieter-Christiaan zet het op een lopen. In het Zwitserse Verbier. Of is dit meer gifgroen dan geel?

  Lees ook:

  4. Natúúrlijk ontbreekt Amalia niet! Op Koningsdag zagen alle prinsessen eruit om door een ringetje te halen. Amalia viel extra op, in haar knalgele zomerjurk met mooie mouwtjes en taille-strik.

  5. Charles reikt in een officieel gewaad prijzen uit aan musici. Wat kleurt het blauw mooi bij het geel.

  6. Net als nichtje Amalia straalt Eloise in geel. Deze foto van 2 zomers geleden bewijst dat ze tóén al gevoel voor mode had!

  7. En we sluiten af met Máxima, die in januari deze prachtige opengewerkte, okergele rok combineerde met een zwart-satijnen top.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: Instagram @theroyalfamily, @princesseugenie, @pcvanoranje, @koninklijkhuis, @eloisevanoranje

  19 mei 2020 - 13:01