Royals in blauw: 7x de tofste foto’s

Dat royals doorgaans een redelijk gevulde portemonnee en daarmee ook een royale garderobe hebben, is een feit. Maar iedereen heeft zo een eigen kijk op stijl en kleurgebruik. Wij nemen je in deze serie mee langs de kleuren rood, geel, roze, blauw en zwart: royals in kleur.

Ijsblauw, babyblauw, royal blue, navy.. met blauw kun je alle kanten op. De meeste royals hebben ook iets blauws in hun kast hangen en wij kozen de leukste plaatjes van hen op een blauwe (maan)dag.

Een fijne zomerjurk in een prachtige tint blauw voor Meghan. Ze lijkt ook meteen in een soort troon te gaan zitten om de kleur nog beter te doen uitkomen.

https://www.instagram.com/p/B0u59igFbIM/

Kleine Louis mocht vinger-verven op zijn verjaardag onlangs. En droeg een blauw-wit geblokte blouse, die na het verven vást meteen de wasmachine in kon.

https://www.instagram.com/p/B_UVr-onoKy/

Pastelblauw is een kleur die Elizabeth prima kan hebben. Al houden we natuurlijk net zo veel van haar in zuurstokroze of stemmig zwart.

https://www.instagram.com/p/BwhJ7HKF7SI/

Laurentien was onlangs jarig en dat vierde ze in het blauw. Een hippe blouse, mooie oorhangers en een big smile!

https://www.instagram.com/p/CAmhCM_nkIR/

De lichtblauwe katoenen zomerblouse die kroonprins Haakon van Noorwegen draagt, ziet er heerlijk luchtig uit.

Té leuk! Alle drie de kindjes van de Zweedse prinses Madeleine in lichtblauwe zomeroutfits. Om van te smelten!

https://www.instagram.com/p/B3kIjTpDbaK/

En we sluiten onze blauwe serie af met prinses Beatrix. Die een uiterst elegante set heeft gekozen voor deze leuke foto, ter gelegenheid van haar verjaardag in januari.

https://www.instagram.com/p/B7-YhZFHk4U/

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @hshprincesscharlene, @sussexroyal, @theroyalfamily, @princesseugenie, @detnorskekongehus, @princess_madeleine_of_sweden, @koninklijkhuis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen