×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royals condoleren Griekenland vanwege bosbranden

  Royals condoleren Griekenland vanwege bosbranden

  Koning Harald van Noorwegen stuurde donderdag zijn condoleances naar de Griekse president Prokopis Pavlopoulos vanwege de hevige natuurbranden die in Griekenland woeden.


  "Ik ben bedroefd door het nieuws over de vreselijke en verwoestende bosbranden die de regio Attica in uw land hebben getroffen en zoveel mensenlevens kosten en waardoor mensen vermist en gewond zijn. Namens mezelf en het Noorse volk stuur ik u mijn condoleances en diepste medeleven in deze moeilijke tijd voor uw mensen en land", schrijft de Noorse vorst. "Ik vraag u mijn medeleven over te brengen aan de nabestaanden, de gewonden en iedereen die getroffen is door de ramp."

  Koning Carl Gustaf van buurland Zweden ging de Noorse koning voor. Dinsdag lieten koning Willem-Alexander en koningin Máxima ook al weten "intens" mee te leven met de slachtoffers van de bosbranden in Griekenland. In de buurt van de Griekse hoofdstad Athene woeden meerdere bos- en natuurbranden. Het dodental staat inmiddels op 79. Ook vielen er bijna tweehonderd gewonden en werden circa 1500 huizen verwoest.

  Hertogin van York

  Sarah Ferguson steekt de slachtoffers van de bosbranden in Griekenland een hart onder de riem. "Diepe sympathie voor alle families in de tragedie van de branden in Griekenland", schrijft de hertogin van York op Instagram bij een foto met de Griekse minister van Toerisme, Elena Kountoura. In haar bericht spreekt de moeder van de prinsessen Beatrice en Eugenie haar dank uit aan de hulpverleners "die onvermoeibaar werken in zulke moeilijke omstandigheden".

  26 juli 2018 - 15:37