Beatrix Met Parels

Royal vrouwen en hun liefde voor parels

Pareltjes, stuk voor stuk. We zoomen in op parelkettingen en -oorbellen, alle gedragen door de royals waar we het liefst over lezen en alles van willen weten. Pracht, praal, parels.

Parels. Om de nek, pols of in de oren. Soms ook verwerkt in de clutch of een diadeem. Altijd chic. En daarmee erg ‘royal’. Wij hebben prachtige beelden van royal lady’s die parels dragen voor je. Misschien heb je zelf ook nog wel ergens een mooie parelketting liggen en voel je je helemaal geïnspireerd om deze te gaan dragen. Wil je eerst eens kijken of zoiets bij jou past, check dan dit prachtige – en hele betaalbare – exemplaar.

Máxima gaat voor ‘double Dutch’: zowel om de hals als in de oren. Prachtige set!

Máxima Met Parels

Kate komt meestal vrij klassiek voor de dag. Hier koos ze echter voor een parelketting en -oorhangers met een moderne look.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Poland Day 1

Al laten we je de Duchess of Cambridge ook graag even zien mét zo’n klassieke keuze: mooie, subtiele druppelvormige oorbellen.

Kate Met Parels 2

Beatrix combineert kleding en juwelen doorgaans erg chic. Haar totale look is altijd af en ze ademt elegantie. In dit geval is ook de diadeem voorzien van parels.

Beatrix Met Parels 1

Benedikte van Denemarken mocht een concert in de kerk bijwonen, ze is helemaal in haar element met deze dubbele parelketting om. Spot ook het hele gewone horloge om haar pols, daar had ze klaarblijkelijk geen behoefte aan een chique armband!

Benedikte Van Denemarken Met Parels

Zeg je Elizabeth, dan zeg je parels. Een mooi duo. En net als bij Beatrix, passen Elizabeths juwelen altijd prachtig bij haar kleding, de gelegenheid en de mood.

Elizabeth Met Parels

Victoria kiest voor een vrij grote parel. Zowel in de ketting verwerkt als in de oorbellen. Stoer meets classy, niet verkeerd!

H.r.h. Crown Princess Victoria

LEES OOK:

Column Marc: Diana blijft altijd 36 jaar

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detdanskekongehus, @kungahuset, Pinterest, Town and Country, Closer, ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen