×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Roemeens koningshuis geeft Corona-patiënten een kamer op koninklijk domein

  53 kamers beschikbaar gemaakt voor besmette patiënten

  Roemeens koningshuis geeft Corona-patiënten een kamer op koninklijk domein

  Het Nationaal Crisiscomité in Roemenië ontving het aanbod van prinses Margareta met open armen.


  De 70-jarige prinses (dochter van oud-koning Michaël I) stelt maar liefst 53 kamers beschikbaar op koninklijk domein Peles. Dit ligt ten noorden van de hoofdstad van het land, Boekarest.

  De kamers zijn bedoeld voor Corona-patiënten die geïsoleerd moeten worden. Voor de kamers hoeft niets betaald te worden, zo bevestigt Margareta, die tevens de voorzitter is van het Rode Kruis in Roemenië.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  20 maart 2020 - 10:21