×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Rania feliciteert gouden medaille-winnaar

  Rania feliciteert gouden medaille-winnaar

  De koninklijke familie van Jordanië is afgelopen nacht wakker gebleven om de taekwondoka Ahmad Abu Ghaush aan het werk te zien in de Olympische finale in de gewichtsklasse tot 68 kilo. Jordanië had nog nooit een Olympische medaille gewonnen, en was dankzij de finaleplaats van Abu Ghaush al verzekerd van eremetaal. Alleen de kleur stond nog niet vast.


  Abu Ghaush (20) versloeg de Rus Aleksi Denisenko en bezorgde Jordanië daarmee goud. De koninklijke familie gebruikte sociale media als Twitter om de sporter te feliciteren. 'Van de Oscars tot de Olympische Spelen, het is een geweldig jaar voor Jordanië op het wereldtoneel. Felicitaties aan Ahmad met zijn goud', twitterde koningin Rania.

  'Gefeliciteerd Ahmad. We zijn zo trots!', twitterde ex-kroonprins Hamzah, de zoon van koningin Noor en wijlen koning Hoessein. 'Felicitaties aan Ahmad met het winnen van Jordanië's eerste Olympische gouden medaille', voegde prins Ali Al Hoessein, bekend van zijn poging FIFA-baas te worden, eraan toe. Ook koningin Noor uitte haar vreugde op Twitter.

  19 augustus 2016 - 12:41