×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Rania betuigt medeleven met familie

  Rania betuigt medeleven met familie

  Koningin Rania van Jordanië heeft een bezoek gebracht aan een gezin dat een zoon verloren heeft bij de aanval op een politiebureau in een Palestijns vluchtelingenkamp buiten de hoofdstad Amman. Rania condoleerde de moeder van het gezin met het verlies, meldt Ammonnews.


  De aanval in het kamp Baqaa vond maandagochtend plaats. Een aanvaller stapte uit een auto en beschoot het bureau met kogels uit een machinepistool. Vervolgens reed hij weg, zei een ingewijde. Na een klopjacht werd een verdachte gearresteerd.

  Op Twitter spreekt Rania haar afschuw uit en noemt ze de aanval verachtelijk.

  Baqaa is met meer dan 70.000 inwoners het grootste Palestijnse vluchtelingenkamp in Jordanië. Westerse landen en politiek analisten waarschuwen voor toenemende islamistische radicalisering in de kampen en de arme wijken van Jordaanse steden. Jordanië is een doelwit van radicale islamistische groepen als al-Qaeda en Islamitische Staat vanwege zijn banden met de Verenigde Staten en Israël.

   

  8 juni 2016 - 15:06