×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins krijgt doodstraf in Saudi-Arabië

  Prins krijgt doodstraf in Saudi-Arabië

  Saudi-Arabië heeft maandag in Riyad een prins geëxecuteerd. Deze was door een rechtbank veroordeeld tot de doodstraf wegens het doodschieten van een andere Saudische man in 2012, zo meldde het Saudische staatspersbureau SPA dinsdag.


  Prins Turki bin Saud al-Kabir had bekend dat hij na een ruzie in 2012 een man had doodgeschoten. Volgens het persbureau is het zeldzaam dat een lid van de regerende familie tot de doodstraf wordt veroordeeld. Deze familie telt enkele duizenden leden. Hoewel de meeste prinsen grote rijkdom hebben, vervullen maar enkelen in de familie belangrijke regeringsposten.

  'Hiermee wordt aangetoond dat de regering van het koninkrijk erop toeziet dat de veiligheid en gerechtigheid gewaarborgd wordt en dat het recht van Allah over iedereen voltrokken wordt', luidde de verklaring van het ministerie bij het voltrekken van het vonnis.

  19 oktober 2016 - 09:07