Nicolae Alina Maria En Baby Roemenië Screenshot Instagram

Prachtige zwart-witfoto van Roemeense prins Nicolae en zijn vrouw

Nicolae’s vrouw, Alina Maria, was onlangs jarig. Reden genoeg voor de Roemeense prins om een mooie duo-selfie te maken en te delen met de rest van de wereld. In stijlvol zwart-wit nog wel.

Nicolae en Alina Maria zijn afgelopen najaar ouders geworden van dochter Maria-Alexandra. Op veel van de kiekjes die het jonge stel deelt is de kleine spruit goed of deels in beeld te zien. Maar op dit recente kiekje zijn de schijnwerpers op moeder en vrouw gericht. ‘Happy birthday!’, schrijft de prins bij de foto. Alina Maria is 33 geworden.

Nicolae en zijn vrouw ogen happy en ook behoorlijk stijlvol. Maar dat effect krijg je al snel als je kiest voor een chic filter. In Roemenië is veel onrust rondom de prins. Hij wordt genegeerd door zijn eigen moeder en haar zus, troonbewaarster Margareta. Zo kon het ook gebeuren dat bij de doop van kleine Maria-Alexandra enkel familieleden van Alina Maria aanwezig waren. Opmerkelijk genoeg is Nicolae onder Roemenen wel een stuk geliefder dan zijn tante. Wellicht gaat het ooit nog eens goed komen tussen hen en worden de banden hersteld.

De mooie selfie in zwart-wit werd via Instagram door Nicolae gedeeld, ter ere van de verjaardag van zijn vrouw, Alina Maria.

Nicolae Van Roemenië Met Vrouw Screenshot Instagram Februari 2021

LEES OOK:

Prinses Marie was jarig en dít is haar nieuwe portretfoto

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @nicolaealromaniei

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen