×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paus en koningin bezoeken samen Noord-Ierland

  Paus en koningin bezoeken samen Noord-Ierland

  Paus Franciscus en de Britse koningin Elizabeth gaan volgend jaar samen Noord-Ierland bezoeken.


  De paus bezoekt de republiek Ierland in augustus voor de Wereldontmoetingsdag voor Families, een driejaarlijks katholiek evenement. Hij reist naar de grens en krijgt daar gezelschap van de koningin, meldt Noord-Ierse radiozender Q.

  De details voor het gezamenlijke bezoek moeten nog worden uitgewerkt. Een locatie voor de ontmoeting is evenmin bekendgemaakt.

  19 december 2017 - 19:21