Opmerkelijk: gebrouilleerde neef Nicolae van Roemenië feliciteert tante Margareta online

Roemenië kent momenteel geen ‘echte’ koningin, maar Margareta is er kroonbewaarster. Ze is al enige tijd gebrouilleerd met haar neef, Nicolae. Toch lijkt hij nu een gebaar te maken, door haar met haar verjaardag te feliciteren via Instagram.

Ook Nicolaes moeder – Elena – en de jongere zus van Marageta, heeft al geruime tijd geen contact meer met haar zoon. Het was zelfs zo dat toen het eerste kindje (dochter Maria-Alexandra) van Nicolae en zijn vrouw Alina Maria werd gedoopt, in januari, er enkel familie van háár kant aanwezig was. Niemand van Nicolaes familie.

Of de verhoudingen inmiddels aan het herstellen zijn, is niet helemaal duidelijk. Toch lijkt het een fikse stap in de goede richting dat de Roemeense prins zijn tante feliciteert, al is het nog maar via Instagram. Overigens feliciteerde Margareta haar eigen zus, Elena, ten tijde van de geboorte van Maria-Alexandra óók via Instagram met haar nieuwe rol als oma.

Deze post deelde Nicolae. Hij feliciteert Margareta met de woorden ‘een warme, gelukkige verjaardag gewenst voor mijn tante’. En een foto van de twee samen. Wanneer die is genomen, is niet duidelijk.

LEES OOK:

Kennismaken met: Camilla’s kinderen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @nicolaealromaniei

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen