Prins Carlos En Prinses Annemarie Verwachten Tweede Kind

Oeps! Instagram verwijderde per ongeluk echte account prinses Annemarie

Prinses Annemarie de Bourbon de Parme heeft sinds eind december iemand die haar imiteert op Instagram. Instagram blijkt echter moeite te hebben om de echte prinses Annemarie te onderscheiden van de nep-Annemarie, want de het sociale media platform verwijderde per ongeluk het verkeerde account.

Het nep-account zorgde voor flink wat verwarring, dus besloot de échte Annemarie zelf ook maar een account aan te maken voor vrienden en familie. Instagram verwijderde die omdat ze ‘fake’ zou zijn. Annemarie liet via een woordvoerder een nieuwe poging te wagen. De schoonzussen van Annemarie prinses Margarita en prinses Viktória, echtgenote van prins Jaime, zijn al langer actief op Instagram, waarbij Margarita het alleen gebruikt voor promotie van haar juwelenlijn. 

Het valse account, waarbij de meisjesnaam van de echtgenote van prins Carlos wordt misbruikt, was vrijdag opeens weer zichtbaar – inclusief een gejatte foto die in 2019 is gemaakt van het Carlos en Annemarie bij een bezoek aan Venetië. Inmiddels is ook een account aangemaakt voor het vorstenhuis Bourbon-Parma zelf, waarbij is gekozen voor de Italiaanse benaming: realcasadiborboneparma – koningshuis van Bourbon-Parma.

LEES OOK:

Zeldzame beelden: Openhartig interview Máxima en Willem-Alexander uit 2002

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.