Willem Alexander Met Warme Trui Ntr

Nu het nog winter is: de truien van de royals

Voor je het weet is het lente! Leuk om nu nog even mee te kijken naar die heerlijke warme kledingstukken die ons allen de winter door helpen: truien. Van dikke, wollige exemplaren tot elegante coltruitjes: zit jouw favo royal ertussen?

Warmetruiendag ligt alweer eventjes achter ons, en wie had kunnen vermoeden dat we daarná nog een echte winterweek zouden krijgen? De sneeuw gaat nu langzaam smelten en na februari komt maart, de maand van de lente. Extra leuk om nu nog even in de warme truien te duiken. Wie staat zo’n kledingstuk het beste?

Willem-Alexander kreeg van twee jonge Zapp Your Planet-kijkers een zelfgebreide trui. Zeg nu zelf… geweldig breisel, toch?

Willem Alexander Met Warme Trui Ntr

En afgelopen vrijdag werd onze koning opnieuw in een opvallende trui gespot. Tijdens een bezoek aan een winteropvanglocatie van het Leger des Heils droeg hij een blauwe kabeltrui. Iets dat door vriend en vijand gewaardeerd werd. Modejournalist Josine Droogendijk zei bijvoorbeeld: ‘We kunnen hem bijna uittekenen in een donkerblauw pak. De keuze voor een trui is best wel uniek.’

Koning Bezoekt Winteropvang Leger Des Heils (rotapool)

Eloise weet prima wat haar goed staat. Hier rockt ze een simpel, elegant ecru-gekleurd exemplaar. Leuk met het ietwat ‘rommelige’ kapsel ook.

Eloise Trui Screenshot Instagram

Had je ons ‘kijkje in de kledingkast‘ van Sofia al gezien? De mooie Zweedse prinses ziet er beeldig uit in zowel galajurk als hoodie. Dat bewijst ze hier wel.

Sofia Outfit Foto

Victoria en dochter Estelle deden even aan ’twinning’. Wat een leuk stel zo, in mooie bruine truien met bijpassende winterjassen.

Zweden Lintje Knippen 3

Máxima combineert een prachtige blauwe wijde broek met een truitje dat naar Chanel neigt en dat ook nog prima in het voor- en najaar gedragen kan worden.

Máxima In Trui Screenshot Instagram

De Deense kroonprinselijke familie maakte deze ludieke foto. Omdat de ‘royal run’ niet kon doorgaan door corona, zetten ze zichzelf mét hardloopschoenen en in truien op de kiek.

Frederik En Mary Sportschoenen Foto Maart 2020 Instagram

LEES OOK:

6x royals in een coltrui

Beeld: ANP, NTR, Instagram @koninklijkhuis, @eloisevanoranje, @prinsparet, @kungahuset, @detdanskekongehus