×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Naruhito en Aiko musiceren samen in orkest

  Vader en dochter spelen viool en cello

  Naruhito en Aiko musiceren samen in orkest

  Kroonprins Naruhito van Japan en zijn dochter prinses Aiko traden zondag op met het orkest van de universiteit Gakushuin in Tokio.


  Op YouTube staat een Japanse video van hun muzikale optreden terwijl ze Land Of Hope And Glory spelen. De kroonprins speelde op de viool, al jaren een grote hobby van hem. Prinses Aiko bespeelde de cello. De 12-jarige dochter van Naruhito en kroonprinses Masako gaat sinds kort naar de Gakushuin Girls' Junior High School.

  14 april 2014 - 11:02