×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Monarchen treuren mee met Italië

  Monarchen treuren mee met Italië

  De Luxemburgse groothertog en de Noorse koning Harald leven mee met de slachtoffers en nabestaanden van de aardbeving in Italië. Dat liet beide staatshoofden woensdag weten via hun persdienst.


  Harald bracht zijn condoleances over aan president Sergio Mattarella. De koning schreef dat hij ‘diep bedroefd’ was toen hij op de hoogte werd gebracht van het nieuws over de aardbeving in Umbrië. “Namens mijzelf en het Noorse volk zend ik u mijn oprechte deelneming. Ik vraag u mijn condoleances en diepste medeleven over te brengen aan iedereen die is getroffen door deze natuurramp.” Groothertog Henri van Luxemburg brengt via de fax, mede namens zijn vrouw Maria Teresa en het hele Luxemburgse volk, zijn medeleven over.

  Ook de Spaanse koning Felipe stond stil bij de aardbeving. Via Twitter lieten Felipe en zijn vrouw Letizia weten mee te leven met de slachtoffers. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima betuigden woensdagmiddag hun medeleven. “Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers van het natuurgeweld in het hart van Italië.”

  24 augustus 2016 - 23:31