×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maleisische koning viert nationale feestdag

  57e Onafhankelijkheidsdag

  Maleisische koning viert nationale feestdag

  De koning van Maleisië, Abdul Halim Muadzam Shah, heeft zondag de onafhankelijkheid van zijn land gevierd. Dat deden de koning en zijn echtgenote in de hoofdstad Kuala Lumpur.


  De koning en zijn vrouw keken samen met de Maleisische premier Najib Razak, leden van het kabinet, en de eerste ministers van de Maleisische deelstaten naar een parade in de stad. Tijdens de feestelijkheden inspecteerde de koning (midden op de foto) de erewacht en vlogen er vijf helikopters van de luchtwacht over met de nationale vlag van Maleisië.

  Channel NewsAsia meldt dat de feestelijkheden dit jaar wat minder uitbundig waren dan in voorgaande jaren. Hiervoor is gekozen uit respect voor de slachtoffers van de twee vliegrampen van Malaysia Airlines.

  Maleisië werd in 1957 onafhankelijk. Het land vierde afgelopen weekend dus hun 57e Onafhankelijkheidsdag.

  1 september 2014 - 11:13