×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maleisische koning bij gebed voor MH370

  Maleisische koning bij gebed voor MH370

  De Maleisische koning Abdul Halim Mu'adzam Shah heeft vrijdag in Kuala Lumpur een gebed bijgewoond voor de slachtoffers van het verongelukte toestel van Malaysia Airlines, vlucht MH370. De speciale dienst werd gehouden in de nationale moskee in Kuala Lumpur.


  De Maleisische Boeing-777 die op 8 maart vorig jaar spoorloos verdween, is officieel verongelukt en de 239 inzittenden zijn donderdag doodverklaard.

  Het vliegtuig verdween op een vlucht van Kuala Lumpur naar Peking. Aangenomen wordt dat het toestel boven de zee tussen Maleisië en Vietnam plotseling van koers is gewijzigd en naar het zuiden is gaan vliegen. Onder Australische leiding wordt op de bodem van de Indische Oceaan tot op heden vergeefs naar wrakstukken gezocht.

  30 januari 2015 - 14:07