Felipe Letizia En Dochters

Lekker meekijken: dit deden de royals afgelopen weekend

Net als wij, trekken ook de royals er steeds wat vaker op uit. Met het mooie weer kan dan ook bijna niets anders. Waar vermaakten zij zich mee afgelopen weekend? We laten het je zien.

Op vrijdag vierden kroonprinses Victoria en haar man Daniel hun tinnen huwelijk: 10 jaar getrouwd! Maar Zweden had meer om bij stil te staan, want ook de traditionele midzomer-groet werd gebracht. Door koning Carl Gustav en koningin Silvia. Zij deden dat vanaf hun zomerverblijf op het eiland Öland, Silvia had voor de gelegenheid klederdracht aangetrokken:

Carl Gustav En Silvia Zweden

Het nichtje van Diana, William en Harry ging voor een klassieke gala-look dit weekend. Kitty Spencer ziet eruit om door een ringetje te halen:

Kitty Spencer Instagram

Naast het vieren van Williams verjaardag, was het ook in Engeland vaderdag gisteren! Charles stond daar met dit prachtige kiekje uit de oude doos bij stil. We zien zijn vader Philip, zijn moeder Elizabeth, Charles zelf en zusje Anne.

Philip Elizabeth Instagram Oldie

Eloise deelde een guitige throwback: samen met broertje Claus-Casimir. Wat lijken de twee op elkaar! Eloise schrijft bij de zwart-wit-foto ‘2016 met clausie’.

Eloise Instagram 1

De Spaanse royals besloten een flamenco-voorstelling te bezoeken in een theater dat de deuren weer opende. Geheel in stijl – inclusief mondkapjes – zien we Felipe, Letizia en hun dochters Leonor en Sofía richting de ingang lopen.

En James Middleton, het broertje van Kate, deelt té leuke foto’s van zijn honden. Hij heeft ze in een speelwagentje laten poseren en dat pakt heel schattig uit.

James Middleton Instagram 1
James Middleton Instagram 2

Lees ook:

Nog even nagenieten: meer foto’s van jarige William met zijn kinderen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kungahuset, @kitty.spencer, @clarencehouse, @eloisevanoranje, @jmidy, Twitter @CasaReal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen