×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lekker loeren: 3x jong Oranje op social media

  Om vrolijk van te worden

  Lekker loeren: 3x jong Oranje op social media

  Prinsen en prinsessen, het zijn net mensen. Zeker als ze heerlijk jong en onbezonnen zijn. Ben jij ook zo benieuwd wat de jongste generatie Oranjes zoal uitvoert?


  1. Samuel van Vollenhoven

  De oudste zoon van prins Bernhard en Annette is op social media iets minder actief dan zijn vader, maar dat mag de pret niet drukken.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Samuel (@samuelvanvollenhoven_) op

  LEES OOK:

  2. Isabella van Vollenhoven

  Zijn jongere zusje daarentegen heeft wel de social media-genen van haar vader. Stralend deelt ze de leukste kiekjes met haar volgers.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Isabella Lily Juliana van V. (@isabellavanvollenhoven) op

  3. Anna van Lippe-Biesterfeld van Vollenhoven

  Hun oudere nichtje Anna, de 19-jarige dochter van Maurits en Marilène, lijkt sprekend op haar moeder. Haar Instagram-account houdt ze voor zichzelf en haar vrienden, maar op VSCO deelt ze de mooiste foto’s.

  Beeld: Hollandse Hoogte

  1 maart 2020 - 19:06