×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Rania wordt 47: felicitaties van zoon Hussein

  Koningin Rania wordt 47: felicitaties van zoon Hussein

  Koningin Rania van Jordanië viert donderdag haar verjaardag. De echtgenote van koning Abdullah wordt 47 jaar. Via social media stromen de felicitaties binnen.


  Rania werd al vroeg gefeliciteerd door het Jordaanse hof. Dat wenste haar niet alleen een fijne verjaardag, maar ook “een jaar vol geluk en goede gezondheid”.

  Ook kroonprins Hussein, de oudste zoon van Rania en Abdullah, feliciteerde zijn moeder. Hij wenste haar via Instagram een “goed jaar vol geluk” en nog vele verjaardagen. Bij zijn berichtje plaatste Hussein een foto van hem en zijn moeder.

   

  31 augustus 2017 - 11:48