×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Rania feliciteert jarige echtgenoot

  Koningin Rania feliciteert jarige echtgenoot

  Koningin Rania van Jordanië heeft dinsdag op sociale media haar echtgenoot koning Abdullah gefeliciteerd met zijn verjaardag. 'Een fijne verjaardag van ons allemaal', zo wenst ze haar man namens haar gezin toe. Abdullah is dinsdag 56 jaar geworden.


  Het is dinsdag overigens dubbel feest in het paleis. Ook de jongste zoon van Abdullah en Rania viert zijn verjaardag. Hij blaast dertien kaarsjes uit.

  Ook in Spanje wordt dinsdag een koninklijke verjaardag gevierd. Koning Felipe ziet vandaag Abraham, hij is vijftig geworden.

  30 januari 2018 - 09:56