×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Rania deelt familiefoto

  Koningin Rania deelt familiefoto

  De Jordaanse koningin Rania heeft maandag een familiefoto op Facebook gezet. De vrouw van koning Abdullah kijkt met het kiekje vooruit naar 2016.


  ''Enthousiast begin ik met het aftellen naar het nieuwe jaar! Met nog tien dagen te gaan tot het einde van het jaar, deel ik graag alvast onze familiefoto voor 2016'', schreef Rania bij de foto van haar gezin.
  Abdullah en Rania staan op de foto in het midden. De koningin heeft een arm om haar jongste dochter Salma (15). Naast de prinses staat de 21-jarige kroonprins Hussein. De koning wordt geflankeerd door oudste dochter prinses Iman (19). Jongste telg prins Hashem staat naast zijn grote zus.
   

  21 december 2015 - 15:13