×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Rania blij met felicitaties

  Koningin Rania blij met felicitaties

  Koningin Rania van Jordanië is blij met de vele felicitaties die ze maandag ontving vanwege haar 45e verjaardag. "Bedankt voor alle mooie verjaardagswensen", schreef de koningin op social media. "Ik heb ervan genoten."


  Een cadeautje van kinderen uit een SOS kinderdorp vond Rania heel speciaal. "Ik werd in het bijzonder geraakt door deze mooie verrassing", schreef ze bij een foto van een kaart en tekening. Rania ging meermaals op bezoek bij kinderdorpen in Jordanië, vorig jaar vierde ze Moederdag in een kinderdorp in Irbid.

  31 augustus 2015 - 21:55