Koningin Elizabeth bedankt scholen

Koning Elizabeth heeft de kinderzorg in het Verenigd Koninkrijk in het zonnetje gezet. Onderwijsmedewerkers worden op het Twitteraccount van de Royal Family bedankt voor hun werk. ‘‘Waarom zouden we geen verhalen delen over de ongelooflijke kinderopvang, leraren, maatschappelijk werkers en leraren in het speciaal onderwijs die gezinnen in het VK ondersteunen?’’

Elizabeth bedankte onder andere medewerkers van de middelbare school New Battle High. Het is de school gelukt om negentig procent van de lessen online te geven. ‘‘Ze zijn zelfs begonnen met het 3D printen van beschermingsmaskers!’’, zo schrijft Royal Family op Twitter. De koningin bedankte ook alle medewerkers van de Portesbery Voice school. Kinderen met ouders in vitale beroepen werden hier tijdens de paasvakantie vrijwillig opgevangen.

Het schoolhoofd Marshall Kilgore van de Drumachose basisschool kreeg afgelopen november de Britse ridderorde. De koningin sprak nog eens extra haar lof uit voor zijn werk. “Het personeel houdt klaslokalen open voor kinderen van belangrijke werknemers en ondersteunt ouders met thuisonderwijs met ongelooflijke schoolpakketten.”

Lees ook:

Ze willen geen televisie- of filmklussen aannemen die de spot zouden kunnen drijven met het koningshuis

Harry en Meghan willen koninklijke familie respecteren.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen