×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth bedankt scholen

  Via Twitter worden medewerkers in de kinderzorg uitvoerig bedankt

  Koningin Elizabeth bedankt scholen

  Koning Elizabeth heeft de kinderzorg in het Verenigd Koninkrijk in het zonnetje gezet. Onderwijsmedewerkers worden op het Twitteraccount van de Royal Family bedankt voor hun werk. ‘‘Waarom zouden we geen verhalen delen over de ongelooflijke kinderopvang, leraren, maatschappelijk werkers en leraren in het speciaal onderwijs die gezinnen in het VK ondersteunen?’’


  Elizabeth bedankte onder andere medewerkers van de middelbare school New Battle High. Het is de school gelukt om negentig procent van de lessen online te geven. ‘‘Ze zijn zelfs begonnen met het 3D printen van beschermingsmaskers!’’, zo schrijft Royal Family op Twitter. De koningin bedankte ook alle medewerkers van de Portesbery Voice school. Kinderen met ouders in vitale beroepen werden hier tijdens de paasvakantie vrijwillig opgevangen.

  Het schoolhoofd Marshall Kilgore van de Drumachose basisschool kreeg afgelopen november de Britse ridderorde. De koningin sprak nog eens extra haar lof uit voor zijn werk. “Het personeel houdt klaslokalen open voor kinderen van belangrijke werknemers en ondersteunt ouders met thuisonderwijs met ongelooflijke schoolpakketten.”

  Lees ook:

  Ze willen geen televisie- of filmklussen aannemen die de spot zouden kunnen drijven met het koningshuis

  Harry en Meghan willen koninklijke familie respecteren.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA.

  2 april 2020 - 17:47