×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning van Jordanië spreekt volk toe

  Abdullah steekt Jordaniërs hart onder de riem in videoboodschap

  Koning van Jordanië spreekt volk toe

  Vorsten wereldwijd uiten hun zorgen, tonen hun medeleven en delen goedbedoelde adviezen. Ook de koning van Jordanië, Abdullah, wil met een videotoespraak de bevolking van zijn land steunen.


  Abdullah is 58 jaar en getrouwd met de prachtige koningin Rania. Samen hebben zij 4 kinderen: 2 zoons en 2 dochters. De koning is geliefd onder de Jordaniërs.

  De toespraak is op het Twitter-account van het koningshuis geplaatst (en is uiteraard in het Arabisch, zonder ondertiteling). Een klein stukje vertaald uit de toespraak: “Laten we onze verantwoordelijkheid nemen om het land waar we van houden te beschermen. Laten we dat doen met toewijding en opoffering, zoals ook alle moeders die we eren dat doen.”

   

  Koningin Rania plaatste eerder al een dringend advies aan het volk om thuis te blijven, op haar Instagram-account. Soortgelijke afbeeldingen worden momenteel door meer landen gebruikt om de boodschap #stayhome kracht bij te zetten.

   

   

  Bron: ANP. Beeld: Twitter @KingAbdullahII, @RHCJO, Instagram @queenrania

  24 maart 2020 - 11:41