×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Thailand schenkt medische apparatuur

  Vajiralongkorn doneert 100 beademingsapparaten aan Thaise ziekenhuizen

  Koning Thailand schenkt medische apparatuur

  Ook in Thailand heerst Corona. En omdat de koning zich naar eigen zeggen bewust is van het feit dat niet alle ziekenhuizen in zijn land even goed zijn uitgerust, heeft hij nu medische apparaten geschonken aan verschillende ziekenhuizen.


  Het gaat dus met name om beademingsapparaten. De koning heeft verklaard dat hij hoopt dat met deze donatie de ziekenhuizen overeind kunnen blijven, tijdens de Corona-crisis.

  In Thailand stond de viering van het nieuwe jaar gepland voor 13 tot 15 april. Dit gaat gepaard met grote feesten. Maar is onlangs gecanceld in verband met het virus.

  Vajiralongkorn, ook bekend onder de naam Rama X, is sinds mei 2019 koning.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  23 maart 2020 - 09:53