×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Jordanië denkt aan slachtoffers Egypte

  Koning Jordanië denkt aan slachtoffers Egypte

  Koning Abdullah van Jordanië heeft met afschuw gereageerd op de aanslag op een koptische kerk in Egypte. Via Twitter laat hij weten het geweld te veroordelen. Ook brengt hij zijn condoleances over aan president Abdel-Fattah al-Sisi.


  Bij de bomaanslag in de Egyptische plaats Tanta zijn zeker 21 mensen om het leven gekomen. Ten minste vijftig mensen raakten gewond. De aanslag vond plaats tijdens een drukbezochte mis tijdens Palmzondag.

  In Alexandrië vond later nog een aanslag plaats in een koptische kerk. Daarbij kwamen zeker twee mensen om het leven.

  9 april 2017 - 15:01