×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Abdullah opent commandocentrum

  Na terugkeer uit Saoedi-Arabië

  Koning Abdullah opent commandocentrum

  Koning Abdullah II van Jordanië is maandag na terugkeer uit Saoedi-Arabië weer aan de slag gegaan in Amman. Als opperbevelhebber van de Jordaanse strijdkrachten nam hij een commandocentrum van het leger in gebruik. Dat blijkt uit een foto die het Jordaanse hof via Twitter verspreidde.


  Koning Abdullah had in het paleis eveneens een ontmoeting met de raad voor Arabische en internationale betrekkingen. De Jordaanse koning moest vrijdag het Wereld Economisch Forum in Davos vroegtijdig verlaten om de begrafenis bij te wonen van koning Abdullah van Saoedi-Arabië. Zaterdagavond keerde hij weer terug naar Jordanië.

  26 januari 2015 - 17:20