×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Abdullah II van Jordanië ontmoet Abbas

  Gesprek over vredesproces Midden-Oosten

  Koning Abdullah II van Jordanië ontmoet Abbas

  Koning Abdullah II van Jordanië heeft woensdag in Amman een ontmoeting gehad met de Palestijnse president Mahmoud Abbas.


  Abbas informeerde de Jordaanse koning over de gesprekken die hij in het weekeinde voerde met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry. Kerry probeert het vastgelopen vredesproces in het Midden-Oosten weer vlot te trekken en bezocht begin dit jaar onder meer Israël, de Westelijke Jordaanoever en Saudi-Arabië.

  Israël en Palestina boeken vorderingen in het bereiken van een kader voor een vredesovereenkomst, maar ze zijn er nog niet, zei Kerry afgelopen weekend, voordat hij zelf een ontmoeting had met koning Abdullah II.

  8 januari 2014 - 17:54