×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Abdullah bezoekt Westelijke Jordaanoever

  Koning Abdullah bezoekt Westelijke Jordaanoever

  De Jordaanse koning Abdullah bezoekt maandag voor het eerst in vijf jaar de Westelijke Jordaanoever. Hij zal met de Palestijnse president Mahmoud Abbas onder meer de recente incidenten op de Tempelberg in Jeruzalem bespreken, aldus een woordvoerder van Abdullah.


  De afgelopen weken was het onrustig op de Tempelberg in Jeruzalem, waar zowel voor joden als voor moslims belangrijke heiligdommen liggen. De Jordaanse koning is formeel de beschermheer van de islamitische heiligdommen, waaronder de bekende Al-Aqsa-moskee.

  Koning Abdullah sprak de afgelopen jaren regelmatig met Abbas, maar de ontmoetingen vonden doorgaans plaats in de Jordaanse hoofdstad Amman. Het laatste bezoek van de Jordaanse koning aan Ramallah was in 2012.

  7 augustus 2017 - 15:16