Emanuele 1

Kijk mee naar Italiaanse ‘playboy-prins’ Emanuele

Emanuele Filiberto di Savoia heet-ie. 48 jaar en helemaal het mannetje op Instagram. Kijk je mee naar deze zelfbewuste én modebewuste prins?

Het is nogal een karakter, deze Emanuele. Een Instagram-account vol megalomane plaatjes, in het verleden beschuldigd van het doen alsof hij een pooier was en een tijdje terug las je bij ons dat hij zich de verbazing van velen op de hals haalde door namens zijn land – Italië – excuses aan te bieden voor het leed dat de Joden ten tijde van de oorlog is aangedaan. En hoe zijn land faalde toen het in 1938 rassenwetten aannam, waardoor onder meer Joden van hun bezittingen konden worden ontdaan.

Of Emanuele een beetje met één been buiten de werkelijkheid lijkt te staan, durven we niet te zeggen. Duidelijk is wel dat hij vol inzet op een glamoureus leven leiden en mooie plaatjes de wereld in slingeren. Vandaag nemen we je mee langs zijn Instagram-account. Van poseren met een waterijsje tot z’n nieuwe trui showen. Genieten geblazen, te meer omdat Nederland deze op aandacht beluste prins – officieel de prins van Venetië – nog niet zo heeft ontdekt!

‘Goedemorgen, wereld’ schrijft de prins bij dit kiekje. Al lijkt het op de foto midden in de nacht, maar een kniesoor die daar op let.

Emanuele Screenshot 1

Een ‘cool’ eerbetoon aan Italië, met dit waterijsje in de kleuren van de vlag.

Emanuele Screenshot 2

‘Ik heb een nieuwe trui en iedereen mag ‘m zien!’. Plus: hij lijkt ook nog eens op water te kunnen lopen. Wel een verdraaid mooi zwembad of mooie vijver.

Emanuele Screenshot 3

Nog even de laatste hand leggen aan zijn outfit, vlak voor tv-opnames. Je bent een modebewuste prins of je bent het niet!

Emanuele Screenshot 4

Een foto op een motor mag natuurlijk niet ontbreken in je collectie. Zelfs als je eigenlijk helemaal niet rijdt.

Emanuele Screenshot 5

En tenslotte een vakantieplaatje. Inclusief de gezinshond, een ontzettend bruine huid, goed shirt en hippe zonnebril. Hadden we al gezegd dat deze prins zichzelf best graag in the spotlights zet?

Emanuele Screenshot 6

LEES OOK:

5 mooie foto’s van prinses Sophie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @efsavioa

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen