×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jordaanse koningin Rania op Instagram

  Jordaanse koningin Rania op Instagram

  Koningin Rania van Jordanië is sinds kort te vinden op Instagram, waar ze met persoonlijke foto's een kijkje in haar gezinsleven biedt. Zo poseert ze onder meer met haar kinderen.


  Bij een foto van zichzelf met één van haar dochters die gitaar speelt, schreef Rania als commentaar: "Ontspannen met haar liedjes na een lange dag werken." Ook staat ze op de foto met haar twee zoons. Op de eerste foto's die ze postte, is de koningin te zien bij de herdenking van Nelson Mandela in Zuid-Afrika, met onder anderen president Barack Obama en oud-president Bill Clinton.

  De 43-jarige Rania, echtgenote van koning Abdullah II, is al langer te vinden op Twitter. De Instagrampagina van Rania is te vinden op http://instagram.com/queenrania

  20 december 2013 - 20:40