×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jordaanse koning ontmoet Palestijnse president

  Abdullah II spreekt met Mahmoud Abbas over Gaza

  Jordaanse koning ontmoet Palestijnse president

  De Jordaanse koning Abdullah II heeft woensdag een ontmoeting gehad met de Palestijnse president Mahmoud Abbas. De twee spraken elkaar in het koninklijk paleis in de Jordaanse stad Amman.


  Het officiële Twitteraccount van het Jordaanse koningshuis verspreidde foto's van de ontmoeting. Later op de dag zal er voor Abbas ook nog een ontmoeting volgen met Hamas-leider Khlaed Meshaal. De ontmoetingen staan in het teken van de vredesonderhandelingen tussen Israël en Gaza.

  Koning Abdullah II reisde vorige week ook al naar Saoudie-Arabië om daar te spreken met koning Abdullah over de verontrustende ontwikkelingen in de regio. Een paar dagen voor deze ontmoeting ging de Egyptische president El-Sissi langs bij de Saoedische koning.

  20 augustus 2014 - 14:59